Domains Hosting gr eu com net org biz co.uk cc tv bz mobi
ΚαταχώρησηΑλλαγή καταχωρητήBackorderΔιαθέσιμες καταλήξειςΤιμοκατάλογος ονομάτων χώρουΔωρεάν Υπηρεσίες ΟνομάτωνΦιλοξενία ΙστοσελίδωνΦιλοξενία για ResellersΦιλοξενία EmailsΠροϊόντα υποστήριξηςΑιτήσειςΚαταχώρηση, ανανέωση, αλλαγή καταχωρητήΜεταβίβαση ονόματος χώρουΜεταβολή στοιχείων ονόματος χώρουΓνωσιακή ΒάσηΟδηγοί διαχείρισηςΟνόματα Χώρου .grΟνόματα Λοιπών ΚαταλήξεωνΡυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΣυχνές ερωτήσειςΟι ανανεώσεις μουΤα domains μουΤα πακέτα φιλοξενίας μουΤα πιστοποιητικά μουΤα αιτήματα υποστήριξης μουΟι υπενθυμίσεις μουΗ καρτέλα μουΟι παραγγελίες μουΤα παραστατικά μουΤα στοιχεία μουΕλεγχος της IP διεύθυνσης σαςΤραπεζικοί λογαριασμοίΤραπεζικά εμβάσματα
Αν έχετε ερωτήσεις πριν την αγορά υπηρεσίας, επικοινωνήστε μαζί μας.
GreekEnglish
Είσοδος χρήστη Είσοδος χρήστη
Whois Whois
Domain:
domain whois
Τιμές ονομάτων Τιμές ονομάτων
  gr 10,00 €  
  ελ 10,00 €  
  eu 17,85 €  
  com 17,02 €  
  net 17,85 €  
  org 21,77 €  
  biz 28,23 €  
  de 14,88 €  
  co 40,32 €  
  tel 22,58 €  
  ru 29,76 €  
  es 18,55 €  
  uk 13,71 €  
  com.gr 10,00 €  
  gr.com 41,13 €  
  net.gr 10,00 €  
  org.gr 10,00 €  
  edu.gr 10,00 €  
  gov.gr 10,00 €  
  co.uk 15,32 €  
  eu.com 32,26 €  
Οι τιμές είναι του τιμοκαταλόγου 1, αφορούν καταχώρηση για ένα έτος και είναι χωρίς Φ.Π.Α. 24%
Οροι & προϋποθέσεις full screen send print Share

Η εταιρία έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών.
Η εταιρία έχει την ευθύνη να ενημερώνει άμεσα το κείμενο το οποίο αναφέρεται στους όρους συναλλαγής όταν αποφασίζεται οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με τους όρους.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας ακολουθεί πλήρως το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τα θέματα συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου όπως επίσης και το Νόμο περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) ο οποίος ρυθμίζει θέματα πωλήσεων από απόσταση.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μέλη να αλλάξουνε το όνομα χρήστη (Username) και τον μυστικό κωδικό πρόσβασής τους (Password), αν βέβαια το επιθυμούνε.
Τα προσωπικά στοιχεία θα παραμείνουν αναλλοίωτα απλά το σύστημα θα αναγνωρίζει πλέον τον πελάτη με διαφορετικό μυστικό κωδικό πρόσβασής (Password).

Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου συλλέγουμε από τους πελάτες μας τα αναγκαία στοιχεία για τη διενέργεια συναλλαγών.

Δίνουμε άμεση προτεραιότητα στην τήρηση του απορρήτου των προσωπικών σας στοιχείων ακολουθώντας τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Διαφυλάσσουμε αυστηρά κάθε πληροφόρηση που μας παρέχετε. Οι ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουμε προϋποθέτουν τη χρήση των παρακάτω προσωπικών σας δεδομένων:

 • Το ονοματεπώνυμό σας,
 • Του φύλου σας,
 • Της ηλικίας σας,
 • Τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου,
 • Το τηλέφωνο σας, και
 • Την πλήρη ταχυδρομική σας διεύθυνση (διεύθυνση, ΤΚ, πόλη, χώρα).
Σε περίπτωση εταιρείας, όπου γίνεται έκδοση τιμολογίου, απαιτούνται επιπλέον τα παρακάτω στοιχεία:
 • Επωνυμία Εταιρείας,
 • Στοιχεία Έδρας
 • Αντικείμενο Εταιρείας,
 • Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.), και
 • Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).
Οποιαδήποτε στιγμή έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία μπορείτε και να τροποποιήσετε.

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων Πελατών σε Τρίτους
Δεσμευόμαστε ότι δεν αποκαλύπτουμε, πωλούμε, παραχωρούμε ή ανταλλάσσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε εξωτερικό οργανισμό, εκτός αν έχει μεσολαβήσει προγενέστερη έγγραφη ενημέρωση από εσάς ή εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει για την παροχή επιπλέον πληροφοριών ή όταν αυτό απαιτείται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Διαφημιστικά Μηνύματα
Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων εταιριών εκτός αν εσείς δεν έχετε αντίρρηση για την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων. Οι εταιρίες αυτές δεν έχουν το δικαίωμα να διατηρούν τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν εσείς εκφράσετε ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Αποδοχή Όρων Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας του φυσικού προσώπου από την διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.


ΟΡΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Γενικοί όροι πώλησης προϊόντος
Ο Πελάτης δηλώνει υπεύθυνα ότι:
 • Tα στοιχεία που δηλώνει είναι αληθινά και δεν παραβιάζει εν γνώση του δικαιώματα τρίτων στο αιτούμενο όνομα χώρου
 • Eπιθυμεί να γίνει η απαιτούμενη ενέργεια σύμφωνα με τα υποβαλλόμενα στην παρούσα αίτηση
 • Σε περίπτωση νομικού προσώπου,  ο δηλών δεσμεύει το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο.
 • Γνωρίζει ότι σε ορισμένες υπηρεσίες (πχ καταχώρηση ονόματος χώρου), θα λάβει εκτός του email της παραγγελίας και επί πλέον emails που επιβεβαιώνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
 • Γνωρίζει για ορισμένες υπηρεσίες τον τρόπο επιβεβαίωσης της ενεργοποίησης της υπηρεσίας (Αν πρόκειται για όνομα χώρου, αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα domains μου". Αν πρόκειται για πακέτο φιλοξενίας αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα πακέτα φιλοξενίας μου". Σε αυτές τις περιοχές μπορεί να εξετάσει την επιβεβαίωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας)
 • Σε κάθε περίπτωση είναι υπεύθυνος να ελέγξει την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας του
Οροι πώλησης υπηρεσίας φιλοξενίας
 1. Ο όρος "φιλοξενία (web hosting)" είναι μία ιδιαίτερα κοινή και διαδεδομένη ορολογία για το Internet και ως εκ τούτου αποδέχονται και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ο ΠΕΛΑΤΗΣ ότι οι όροι που αναφέρονται στο παρόν είναι κατανοητοί τόσο από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ όσο και από τον ΠΕΛΑΤΗ.
 2. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας (web hosting), σε οργανωμένες υποδομές datacenter τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α.
 3. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας (web hosting), σε δίκτυα Internet υψηλότατων ταχυτήτων.
 4. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας (web hosting), είτε σε ιδιόκτητους Servers της είτε σε Servers που μισθώνονται αποκλειστικά από τρίτους, για χρήση από τους πελάτες της.
 5. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας (web hosting), είτε σε λειτουργικό σύστημα Linux™, είτε σε MS-Windows™, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και σε άλλα αναγνωρισμένα διεθνώς λειτουργικά συστήματα.
 6. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας (web hosting), με διάφορες διαβαθμίσεις, όπως ενδεικτικά: shared email hosting, shared web hosting, asp hosting, co-location hosting, dedicated server hosting, managed hosting, streaming hosting και πολλά άλλα.
 7. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δηλώνει ότι η ορολογία που αναφέρεται στην παρούσα είναι η διεθνώς χρησιμοποιούμενη για θέματα που αφορούν τη φιλοξενία (web hosting), για τα οποία διατηρεί επίσημο ιστοχώρο (website) στο Internet στο οποίο παρέχει πλήθος πληροφοριών και ενημερώσεων για τους πελάτες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ο ιστοχώρος είναι ο http://www.godigital.gr)
 8. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, προκειμένου να προσαρμόζεται στις εκάστοτε τεχνολογικές αλλαγές, διαμορφώνει ανάλογα όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας (web hosting) έτσι ώστε να εξασφαλίζει στους πελάτες της καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές και το ίδιο ή χαμηλότερο κόστος. Από την άλλη, ο ΠΕΛΑΤΗΣ αναγνωρίζει ότι οι υπηρεσίες φιλοξενίας (web hosting) εξελίσσονται συνεχώς και πρέπει να επισκέπτεται τον επίσημο ιστοχώρο http://www.godigital.gr για να πληροφορείται για τις αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
 9. Στόχος της φιλοξενίας είναι η απόκτηση πρόσβασης για τον ΠΕΛΑΤΗ στο δίκτυο Internet για εκμετάλλευση των προηγμένων πληροφοριακών υπηρεσιών που παρέχει το συγκεκριμένο δίκτυο και η διεθνής συνεργασία διασυνδεδεμένων δικτύων INTERNET σε χρήστες.
 10. Διαμέσου των παραπάνω διασυνδέσεων η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει στον ΠΕΛΑΤΗ τη δυνατότητα να προβάλλει την εμπορική του δραστηριότητα και να δίνει πληροφορίες σε χρήστες-επισκέπτες του Internet.
 11. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για την ασφάλεια των συναλλαγών καθώς και για την σωστή διεκπεραίωση των πωλήσεων και παραγγελιών των χρηστών μέσω του δικτύου στο οποίο βρίσκεται το Web Site του ΠΕΛΑΤΗ ή πελατών αυτού, εκτός και εάν είναι και ο κατασκευαστής του Web Site οπότε οι ευθύνες αναφέρονται στην αντίστοιχη σύμβαση κατασκευής του Web Site.
 12. H ευθύνη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ περιορίζεται στην ευθύνη διάθεσης του δικτύου της για νόμιμη χρήση του. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν εγγυάται για την ποιότητα, επάρκεια και ασφάλεια της επικοινωνίας για οποιοδήποτε σημείο του οποιουδήποτε τηλεπικοινωνιακού φορέα μεσολαβεί, του ΠΕΛΑΤΗ ή πελατών αυτού ή άλλων δικτύων που χρησιμοποιούνται και δεν υπέχει καμία απολύτως ευθύνη για προβλήματα λειτουργικότητας του δικτύου που οφείλονται στην λειτουργία των δικτύων της ή τρίτων προσώπων, πέραν εκείνης που ορίζεται από την τηλεπικοινωνιακή νομοθεσία και συγκεκριμένα αναλογικής μειώσεως του ανταλλάγματος όταν η διακοπή λειτουργίας ήθελε διαρκέσει πέραν του χρόνου, που ορίζει εκάστοτε ο νόμος.
 13. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ αναγνωρίζει ότι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι ανοικτό περιβάλλον και οφείλει να ενεργεί με υπερβολική επιμέλεια, παίρνοντας τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας, για να αποτρέπει την παράνομη χρήση του δικτύου και των κωδικών του στοιχείων (user name, password) από τρίτα εξουσιοδοτημένα ή μη πρόσωπα. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ οφείλει στις περιπτώσεις χορήγησης σ’ αυτόν τέτοιων στοιχείων εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την παραγγελία και την παραλαβή των πρώτων στοιχείων του λογαριασμού του, να προβεί σε αλλαγή όλων των συνθηματικών κάνοντας χρήση της υπηρεσίας που η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει θέσει στη διάθεση των χρηστών της. Ο ίδιος περαιτέρω οφείλει να απομνημονεύει τα στοιχεία του προσωπικού του λογαριασμού, να μην τον αναγράφει σε αντικείμενα που μεταφέρει ή καθιστά προσιτά σε τρίτους. Ούτε να επιτρέπει τη χρήση των κωδικών του στοιχείων από άλλους και να ελέγχει τη στατιστική κίνηση του λογαριασμού του.
 14. Με ευθύνη του ΠΕΛΑΤΗ διασφαλίζεται ότι το περιεχόμενο των σελίδων δεν θα είναι αντίθετο με το Νόμο και τα χρηστά ήθη. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ είναι υπεύθυνος έναντι του νόμου και δια το περιεχόμενο των σελίδων. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ποινικών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει διακοπή της φιλοξενίας χωρίς καμία άλλη ειδοποίηση και χωρίς να δικαιούται επιστροφής των ήδη καταβληθέντων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ οφείλει να παρέχει τις υπηρεσίες που συμφωνούνται, υπό τον όρο, ότι η πρόσβαση και η χρήση του δικτύου της γίνονται στα πλαίσια του Νόμου, των χρηστών συναλλακτικών ηθών και των συμβατικών όρων. Κάθε αντίθετη χρήση (και ενδεικτικά η παράνομη πρόσβαση και χρήση, του δικτύου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή τρίτων υπολογιστικών συστημάτων μέσω του δικτύου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ), πλην των τυχόν ποινικών ή / και αστικών κυρώσεων, παρέχει στην εταιρεία το δικαίωμα καταγγελίας της φιλοξενίας. Ρητά συμφωνείται και συνομολογείται, ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε κάθε περίπτωση κατά την οποία ήθελε καταγγελθεί από τρίτο πρόσωπο ή δικτυακό φορέα περίπτωση παράνομης πρόσβασης ή χρήσης ή απόπειρας επιχείρησης τέτοιων πράξεων δικαιούται να διακόπτει προσωρινά και αμέσως τη χρήση του δικτύου της και να παραπέμπει την υπόθεση στην ΕΕΤΤ και σε περίπτωση (μετά από τήρηση κάθε νόμιμης διαδικασίας) επιβεβαίωσης της παράβασης να καταγγέλλει οριστικά τη φιλοξενία, άλλως, οφείλει να αποκαθιστά την τηλεπικοινωνιακή του σύνδεση, χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη της έναντι του για την χρονική περίοδο κατά την οποία παρέμεινε η σύνδεση εκτός λειτουργίας με την επιφύλαξη της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας.
 15. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει αξίωση αποκατάστασης κάθε ζημίας της, η οποία βρίσκεται σε αιτιώδη συνάφεια με αντισυμβατικές ή υπαίτιες και παράνομες πράξεις ή παραλείψεις του ΠΕΛΑΤΗ και ακόμη έχει δικαίωμα αναγωγής και προσεπίκλησης του ΠΕΛΑΤΗ σε κάθε περίπτωση κατά την οποία ήθελε εναχθεί από τρίτα πρόσωπα για ζημίες που υπέστησαν εξαιτίας της παράνομης δράσης ή παραλείψεων του ΠΕΛΑΤΗ, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας του τελευταίου.
 16. H ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε κάθε περίπτωση δικαιούται να καταγγείλει τη φιλοξενία και να διακόψει οριστικά ή προσωρινά την πρόσβαση στο δίκτυό της στις περιπτώσεις που ορίζονται στην σχετική τηλεπικοινωνιακή νομοθεσία.
 17. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν υπέχει με την παρόν οποιαδήποτε υποχρέωση παροχής υπηρεσιών πρόσβασης και χρήσης του δικτύου της εφόσον ο τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός του ΠΕΛΑΤΗ δεν είναι επίσημα πιστοποιημένος, ούτε οποιαδήποτε ευθύνη έναντι του ΠΕΛΑΤΗ ή τρίτων σε περίπτωση χρήσης μη πιστοποιημένου εξοπλισμού. Αντιθέτως έχει δικαίωμα διακοπής παροχής των υπηρεσιών της εφόσον ήθελε διαπιστωθεί χρήση μη εγκεκριμένου εξοπλισμού.
 18. Συνομολογείται, ότι η χρήση του δικτύου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και άλλων τρίτων που προκύπτει στα πλαίσια του παρόντος απαγορεύεται να γίνεται με τρόπο που θίγει τα αποκλειστικά δικαιώματα και προνόμια του ΟΤΕ στην φωνητική τηλεφωνία και ο ΠΕΛΑΤΗΣ δήλωσε, ότι τελεί σε απόλυτη γνώση του σχετικού τηλεπικοινωνιακού θεσμικού πλαισίου, κοινοτικού (90/388, 97/607 ΕΕ κλπ) και του εθνικού (ν.2246/94 κλπ).
 19. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να αρνηθεί την καταχώρηση ύλης ή να ζητήσει την άμεση αφαίρεση της, εφόσον η ίδια ή άλλος χρήστης του ΙΝΤΕΡΝΕΤ επικαλούνται εγγράφως, ότι το περιεχόμενο του οποίου ζητείται η καταχώρηση ή η διακίνηση παραβιάζει τη νομοθεσία (όπως ενδεικτικά οι διατάξεις του ν.2251/94 “Περί προστασίας καταναλωτών”, του ν. 2121/92 για την πνευματική ιδιοκτησία, του ν.2472/95 για την προστασία των δεδομένων κλπ), τα χρηστά ήθη και μεταξύ αυτών και εκείνα που διαμορφώνονται στην κοινωνία του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, όπως λ.χ. οι πρακτικές spamming ή ότι αντίκειται στη NETIQUETTE (κώδικας συμπεριφοράς χρηστών ΙΝΤΕΡΝΕΤ). H ETAIΡΕΙΑ επίσης δικαιούται να ζητήσει και ο ΠΕΛΑΤΗΣ είναι υποχρεωμένος να παραδώσει άδειες τρίτων, εφόσον το υπό καταχώρηση περιεχόμενο φαίνεται ότι συνδέεται με πνευματική ιδιοκτησία και δικαιώματα τρίτων. Εφόσον ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ αγνοήσει το αίτημα ή αρνηθεί και προχωρήσει σε καταχώρηση ή δεν συμμορφώνεται με το αίτημα αφαίρεσης της επίμαχης ύλης ή παράδοσης αδειών τρίτων, συνομολογείται, ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να προχωρήσει σε προσωρινή διακοπή της πρόσβασης με κάθε τεχνικό μέσο και να παραπέμψει την υπόθεση στην ΕΕΤΤ για την επίλυση της διαφοράς με βάση τους ισχύοντες κανόνες επίλυσης διαφορών, που συναποδέχονται και συνυπόσχονται ότι θα ακολουθήσουν από τώρα οι συμβαλλόμενοι. Η καταχώρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά από απόφαση της ΕΕΤΤ, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στη συνέχεια και εφόσον δεν ήθελε διαταχθεί άλλως από τα αρμόδια Δικαστήρια. Αναγνωρίζεται περαιτέρω, ότι εξαιτίας και της αντικειμενικής αδυναμίας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να έχει αντίληψη λόγω του τεράστιου όγκου του υλικού που καθημερινά δημοσιοποιείται απευθείας στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ από τους χρήστες του μέσω της τεχνικής διαδικασίας της άμεσης καταχώρησης (up load) ή οποιουσδήποτε άλλους παρεμφερείς, o ΠΕΛΑΤΗΣ αναλαμβάνει την υποχρέωση και υπόσχεται, ότι δεν θα καταχωρεί, ούτε θα διακινεί παράνομο και επιβλαβές περιεχόμενο και αποδέχεται, ότι αποτελεί συμβατικό και νόμιμο δικαίωμα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να εμποδίζει με κάθε νομικό και τεχνικό μέσο την καταχώρηση ή διακίνηση τέτοιου περιεχομένου. Ακόμη, ότι θα ενημερώνει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε κάθε περίπτωση αλλαγής του περιεχομένου και ότι αναλαμβάνει αποκλειστικά κάθε σχετική ευθύνη τήρησης της νομοθεσίας, αναγνωρίζει δε, ότι ευθύνεται σε αποζημίωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε περίπτωση που η τελευταία ήθελε θεωρηθεί υπεύθυνη ή συνυπεύθυνη σε οποιοδήποτε βαθμό. Στην πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας ανήκουν οποιαδήποτε προγράμματα ανάπτυξης (scripts) του περιεχομένου ήθελε παραγάγει στα πλαίσια οποιασδήποτε σύμβασης.
 20. Σε περίπτωση δικαστικής εγέρσεως αξιώσεων κατά του ΠΕΛΑΤΗ ή συνεργάτη του ΠΕΛΑΤΗ που κάνει χρήση των υπηρεσιών για λογαριασμό του ΠΕΛΑΤΗ και εν γένει δικαστικής εμπλοκής του ΠΕΛΑΤΗ ή συνεργάτη του, σε θέματα που αφορούν το περιεχόμενο ή τις παρεχόμενες από το Web Site πληροφορίες και υπηρεσίες (πχ για απάτη, για προσβολή, κλπ), η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται σε άμεση διακοπή της φιλοξενίας (Hosting) μέχρις ότου αποκατασταθεί η εν λόγω εμπλοκή.
 21. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθορίζει μονομερώς βασικές κατηγορίες χρεώσεων, οι οποίες ενδεικτικά κατά περίπτωση είναι: Εφάπαξ δικαίωμα, ετήσιο ή μηνιαίο πάγιο, χρέωση ανά μονάδα μεταφερόμενης πληροφορίας, χρέωση ανά μονάδα αποθηκευόμενης πληροφορίας, χρέωση ανά υπηρεσίες Virtual Domain Hosting, Virtual Mail Server, Αριθμός virtual e-mails, FTP Server, Υποστήριξη Primary DNS, και πιθανών άλλων χρεώσεων που θα αναφέρονται είτε στο άρθρο 2 είτε στον επίσημο ιστοχώρο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ http://www.godigital.gr. Επίσης το δικαίωμα να καθορίζει κριτήρια για διαφοροποιήσεις στην τιμολόγηση και πιθανές εκπτώσεις κατά περίπτωση και ενδεικτικά με βάση την κατηγορία ΠΕΛΑΤΗ, το είδος της χρήσης και άλλα εύλογα κατά την κρίση της. Η τιμολόγηση γίνεται με βάση τις υπηρεσίες που παρέχονται και προσδιορίζονται στο παρόν είτε με τις υπηρεσίες που αναφέρονται τώρα αλλά έχουν τροποποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο και απλά γνωστοποιούνται με απλή ηλεκτρονική αλληλογραφία.
 22. Τα τιμολόγια εκδίδονται στην αρχή κάθε εξαμήνου ή στην αρχή κάθε έτους ανάλογα με το τίμημα της παρεχόμενης υπηρεσίας. Εάν ο ΠΕΛΑΤΗΣ ξεπερνάει τα όρια που δικαιούται τότε θα γίνει χρέωση από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στον ΠΕΛΑΤΗ του τιμήματος της υπέρβασης, όπως αυτό περιγράφεται στο επίσημο site της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ http://www.godigital.gr. Στην περίπτωση αυτή, η έκδοση των τιμολογίων δύναται να γίνεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατά περίπτωση, αφού προηγούμενος ενημερωθεί ο ΠΕΛΑΤΗΣ. Η εξόφληση τέτοιου είδους οφειλής πραγματοποιείται το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του σχετικού παραστατικού. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να μεταβάλει σύμφωνα με τους όρους της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας τα ισχύοντα τιμολόγια για τις υπηρεσίες που παρέχει, τα οποία ισχύουν δύο μήνες μετά από την ανακοίνωσή τους, με την οποία θα ορίζεται ταυτοχρόνως και η ημερομηνία ενάρξεως ισχύος τους.
 23. Για κάθε διαφωνία που προκύπτει και αφορά την εκτέλεση, εφαρμογή και ερμηνεία της η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ο ΠΕΛΑΤΗΣ συμφωνούν και συνυπόσχονται, ότι πριν από την προσφυγή τους στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, που ορίζονται ως αρμόδια, οφείλουν να επιδιώξουν την επίλυση της διαφοράς τους ενώπιον της ΕΕΤΤ.
 24. Η τροποποίηση ενός ή περισσοτέρων από τους όρους του παρόντος μπορεί να γίνει μόνο με έγγραφη συμφωνία ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΠΕΛΑΤΗ. Οι παρόντες όροι αποτελούν ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο που περιέχει ολόκληρη την συμφωνία των μερών αναφορικά με το πιο πάνω περιγραφόμενο σκοπό, η οποία ισχύει από την παραγγελία της και ουδεμία άλλη συμφωνία, προφορική ή γραπτή, υπάρχει που να καθορίζει τις σχέσεις των μερών, τυχόν δε υφισταμένη καταργείται.
 25. Σε περίπτωση που μέρος ή διάταξη του παρόντος ακυρωθεί με απόφαση αρμοδίου Δικαστηρίου ως μη νόμιμη, έγκυρη και εκτελεστή, το γεγονός αυτό δεν θα επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων διατάξεων της, οι οποίες θα παραμένουν ισχυρές και θα εφαρμόζονται.
 26. Οι χρεώσεις για τη φιλοξενία του Web Site του ΠΕΛΑΤΗ στον Server της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ γίνονται βάσει του εκάστοτε τιμολογίου και το οποίο μπορεί να τροποποιείται άπαξ του έτους.
 27. Τα χαρακτηριστικά του πακέτου φιλοξενίας του ΠΕΛΑΤΗ παρουσιάζονται αναλυτικά στο παρόν. Σε περίπτωση υπέρβασης των χαρακτηριστικών του πακέτου ο ΠΕΛΑΤΗΣ ενημερώνεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και επιλέγει την αλλαγή κατηγορίας όπως αυτές αναφέρονται στο επίσημο site της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ http://www.godigital.gr.
 28. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενημερώνει τον ΠΕΛΑΤΗ για την ημερομηνία επετείου για ανανέωση της φιλοξενίας (hosting) όπως αυτή περιγράφεται στο παρόν, τριάντα (30) ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία επετείου. Μετά την ειδοποίηση και μετά τη λήξη ισχύος της φιλοξενίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί να προβεί μονομερώς στη διακοπή της φιλοξενίας του Web Site του ΠΕΛΑΤΗ και όλων των σχετικών υπηρεσιών, χωρίς να έχει καμία ευθύνη για τις άμεσες ή έμμεσες ζημίες που αυτό μπορεί να προκαλέσει στον ΠΕΛΑΤΗ.
 29. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να διακόψει τη φιλοξενία του Web Site του ΠΕΛΑΤΗ και να την καταγγείλει: α) όταν καθυστερείται η εξόφληση των τιμολογίων, β) όταν ο αιτών παραβαίνει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από όλες τις προηγούμενες παραγράφους ή δε συμμορφώνεται με τους γενικούς όρους του παρόντος, γ) όταν παρέλθει η ημερομηνία της επετείου πληρωμής και δεν έχει προηγηθεί ανανέωση πληρωμής.
 30. Το παρόν δεν έχει σε καμία περίπτωση σχέση με υποστήριξη και αποκατάσταση βλαβών στην εσωτερική μηχανογράφηση του ΠΕΛΑΤΗ, στον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό που χρησιμοποιεί για πρόσβαση στο Internet και γενικά με οτιδήποτε το οποίο δεν έχει σχέση με το αντικείμενο του παρόντος.
 31. Όπου αναφέρονται ευθύνες και υποχρεώσεις του ΠΕΛΑΤΗ, θεωρείται αυτονόητο ότι σε αυτές περιλαμβάνονται και οι ευθύνες και υποχρεώσεις των πελατών του ΠΕΛΑΤΗ που με δική του ευθύνη πρέπει ο ΠΕΛΑΤΗΣ να φροντίσει να τηρούνται.
 32. Το παρόν δεν έχει σε καμία περίπτωση σχέση με την κατοχύρωση, πληρωμή συνδρομών, διαχείριση και ανανέωση του ονόματος περιοχής (domain name) αφού αυτό αποτελεί περιουσία του ΠΕΛΑΤΗ, εκτός κι αν συμφωνηθεί γραπτώς μεταξύ ΠΕΛΑΤΗ και ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
 33. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ γνωρίζει ότι σε ορισμένες υπηρεσίες (πχ καταχώρηση ονόματος χώρου), θα λάβει εκτός του email της παραγγελίας και επί πλέον emails που επιβεβαιώνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
 34. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ γνωρίζει για ορισμένες υπηρεσίες τον τρόπο επιβεβαίωσης της ενεργοποίησης της υπηρεσίας (Αν πρόκειται για όνομα χώρου, αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα domains μου". Αν πρόκειται για πακέτο φιλοξενίας αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα πακέτα φιλοξενίας μου". Σε αυτές τις περιοχές μπορεί να εξετάσει την επιβεβαίωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας).
 35. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ σε κάθε περίπτωση είναι υπεύθυνος να ελέγξει την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας του
Όροι μεταβίβασης domain
Ο Πελάτης δηλώνει υπεύθυνα ότι:
 • Tα στοιχεία που δηλώνει είναι αληθινά και δεν παραβιάζει εν γνώση του δικαιώματα τρίτων στο αιτούμενο όνομα χώρου
 • Eπιθυμεί να γίνει η απαιτούμενη ενέργεια σύμφωνα με τα υποβαλλόμενα στην παρούσα αίτηση
 • Σε περίπτωση νομικού προσώπου, ο δηλών δεσμεύει το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο.
 • Το αργότερο σε τρεις μέρες από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, θα πρέπει να σταλούν με fax τα παρακάτω δικαιολογητικά:
  1. Φωτοτυπία της ταυτότητας του παλιού και νέου ιδιοκτήτη.
  2. Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης (παλιός ή νέος) είναι νομικό πρόσωπο, θα πρέπει να σταλεί επίσημο έγγραφο της εταιρείας στο οποίο να αναφέρεται ο νόμιμος εκπρόσωπος.
   Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση μη έγκαιρης αποστολής των παραπάνω δικαιολογητικών, γίνεται αυτόματη ανάκληση της αίτησης από το σύστημα.
 • Γνωρίζει ότι σε ορισμένες υπηρεσίες (πχ καταχώρηση ονόματος χώρου), θα λάβει εκτός του email της παραγγελίας και επί πλέον emails που επιβεβαιώνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
 • Γγνωρίζει για ορισμένες υπηρεσίες τον τρόπο επιβεβαίωσης της ενεργοποίησης της υπηρεσίας (Αν πρόκειται για όνομα χώρου, αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα domains μου". Αν πρόκειται για πακέτο φιλοξενίας αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα πακέτα φιλοξενίας μου". Σε αυτές τις περιοχές μπορεί να εξετάσει την επιβεβαίωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας).
 • Σε κάθε περίπτωση είναι υπεύθυνος να ελέγξει την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας του
Οροι domain backorder
Ο Πελάτης δηλώνει υπεύθυνα ότι:
 • Τα στοιχεία που δηλώνει είναι αληθινά και δεν παραβιάζει εν γνώση του δικαιώματα τρίτων στο αιτούμενο για backorder όνομα χώρου
 • Επιθυμεί να γίνει η απαιτούμενη ενέργεια σύμφωνα με τα υποβαλλόμενα στην παρούσα αίτηση
 • Γνωρίζει ότι η διαδικασία backorder δεν εγγυάται την καταχώρηση του ονόματος χώρου, αλλά ότι θα γίνει προσπάθεια καταχώρησης κατά την ημερομηνία λήξης συν τις ημέρες προστασίας καταχώρησης του ονόματος.
 • Γνωρίζει ότι στην περίπτωση επιτυχίας καταχώρησης του ονόματος χώρου το αντίτιμο που πλήρωσε αντιστοιχεί στο κόστος καταχώρησης συν το κόστος της παροχής της υπηρεσίας backorder
 • Γνωρίζει ότι στην περίπτωση αποτυχίας καταχώρησης του ονόματος χώρου το αντίτιμο που πλήρωσε δεν επιστρέφεται, αλλά πιστώνεται στο λογαριασμό του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
 • Γνωρίζει ότι σε περίπτωση νομικού προσώπου, ο δηλών δεσμεύει το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο.
 • Γνωρίζει ότι το ίδιο όνομα χώρου δε μπορούν να το ζητήσουν ταυτόχρονα για backorder και άλλοι πελάτες.
 • Γνωρίζει ότι σε ορισμένες υπηρεσίες (πχ καταχώρηση ονόματος χώρου), θα λάβει εκτός του email της παραγγελίας και επί πλέον emails που επιβεβαιώνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
 • Γνωρίζει για ορισμένες υπηρεσίες τον τρόπο επιβεβαίωσης της ενεργοποίησης της υπηρεσίας (Αν πρόκειται για όνομα χώρου, αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα domains μου". Αν πρόκειται για πακέτο φιλοξενίας αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα πακέτα φιλοξενίας μου". Σε αυτές τις περιοχές μπορεί να εξετάσει την επιβεβαίωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας).
 • Σε κάθε περίπτωση είναι υπεύθυνος να ελέγξει την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας του
Οροι για την καταχώρηση ή ανανέωση ονόματος χώρου .gr
Ο Πελάτης δηλώνει υπεύθυνα ότι:
 • Τα στοιχεία που δηλώνει είναι αληθινά και δεν παραβιάζει εν γνώση του δικαιώματα τρίτων στο αιτούμενο όνομα χώρου.
 • Επιθυμεί να γίνει η απαιτούμενη ενέργεια σύμφωνα με τα υποβαλλόμενα στην παρούσα αίτηση.
 • Σε περίπτωση νομικού προσώπου,  ο δηλών δεσμεύει το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο.
 • Σε περίπτωση καταχώρησης ή ανανέωσης ονόματος χώρου με επέκταση .gr πέραν των 2 ετών, γνωρίζει ότι η διαδικασία γίνεται σταδιακά. Δηλαδή γίνεται καταχώρηση ή ανανέωση αρχικά μέχρι 2 έτη, όσα επιτρέπονται από τον κανονισμό ονομάτων χώρου της συγκεκριμένης επέκτασης και τα υπόλοιπα έτη είναι σε εκκρεμότητα μέχρι την επόμενη επιτρεπτή ανανέωση η οποία γίνεται αυτόματα από το παρόν σύστημα έως την εξάντληση των αιτουμένων ετών ανανέωσης.
 • Γνωρίζει ότι σε ορισμένες υπηρεσίες (πχ καταχώρηση ονόματος χώρου), θα λάβει εκτός του email της παραγγελίας και επί πλέον emails που επιβεβαιώνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
 • Γνωρίζει για ορισμένες υπηρεσίες τον τρόπο επιβεβαίωσης της ενεργοποίησης της υπηρεσίας (Αν πρόκειται για όνομα χώρου, αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα domains μου". Αν πρόκειται για πακέτο φιλοξενίας αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα πακέτα φιλοξενίας μου". Σε αυτές τις περιοχές μπορεί να εξετάσει την επιβεβαίωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας).
 • Σε κάθε περίπτωση είναι υπεύθυνος να ελέγξει την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας του
Οροι για την καταχώρηση ή ανανέωση ονόματος χώρου .eu
Ο Πελάτης δηλώνει υπεύθυνα ότι:
 • Τα στοιχεία που δηλώνει είναι αληθινά και δεν παραβιάζει εν γνώση του δικαιώματα τρίτων στο αιτούμενο όνομα χώρου.
 • Επιθυμεί να γίνει η απαιτούμενη ενέργεια σύμφωνα με τα υποβαλλόμενα στην παρούσα αίτηση.
 • Σε περίπτωση νομικού προσώπου, ο δηλών δεσμεύει το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο.
 • Σε περίπτωση καταχώρησης ή ανανέωσης ονόματος χώρου με επέκταση .eu πέραν των 5 ετών, γνωρίζει ότι η διαδικασία γίνεται σταδιακά. Δηλαδή γίνεται καταχώρηση ή ανανέωση αρχικά μέχρι 5 έτη, όσα επιτρέπονται από τον κανονισμό ονομάτων χώρου της συγκεκριμένης επέκτασης και τα υπόλοιπα έτη είναι σε εκκρεμότητα μέχρι την επόμενη επιτρεπτή ανανέωση η οποία γίνεται αυτόματα από το παρόν σύστημα έως την εξάντληση των αιτουμένων ετών ανανέωσης.
 • Γνωρίζει ότι σε ορισμένες υπηρεσίες (πχ καταχώρηση ονόματος χώρου), θα λάβει εκτός του email της παραγγελίας και επί πλέον emails που επιβεβαιώνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
 • Γνωρίζει για ορισμένες υπηρεσίες τον τρόπο επιβεβαίωσης της ενεργοποίησης της υπηρεσίας (Αν πρόκειται για όνομα χώρου, αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα domains μου". Αν πρόκειται για πακέτο φιλοξενίας αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα πακέτα φιλοξενίας μου". Σε αυτές τις περιοχές μπορεί να εξετάσει την επιβεβαίωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας).
 • Σε κάθε περίπτωση είναι υπεύθυνος να ελέγξει την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας του
Οροι για την καταχώρηση ή ανανέωση ονόματος χώρου .co.uk
Ο Πελάτης δηλώνει υπεύθυνα ότι:
 • Τα στοιχεία που δηλώνει είναι αληθινά και δεν παραβιάζει εν γνώση του δικαιώματα τρίτων στο αιτούμενο όνομα χώρου.
 • Επιθυμεί να γίνει η απαιτούμενη ενέργεια σύμφωνα με τα υποβαλλόμενα στην παρούσα αίτηση.
 • Σε περίπτωση νομικού προσώπου, ο δηλών δεσμεύει το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο.
 • Σε περίπτωση καταχώρησης ή ανανέωσης ονόματος χώρου με επέκταση .co.uk πέραν των 2 ετών, γνωρίζει ότι η διαδικασία γίνεται σταδιακά. Δηλαδή γίνεται καταχώρηση ή ανανέωση αρχικά μέχρι 2 έτη, όσα επιτρέπονται από τον κανονισμό ονομάτων χώρου της συγκεκριμένης επέκτασης και τα υπόλοιπα έτη είναι σε εκκρεμότητα μέχρι την επόμενη επιτρεπτή ανανέωση η οποία γίνεται αυτόματα από το παρόν σύστημα έως την εξάντληση των αιτουμένων ετών ανανέωσης.
 • Γνωρίζει ότι σε ορισμένες υπηρεσίες (πχ καταχώρηση ονόματος χώρου), θα λάβει εκτός του email της παραγγελίας και επί πλέον emails που επιβεβαιώνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
 • Γνωρίζει για ορισμένες υπηρεσίες τον τρόπο επιβεβαίωσης της ενεργοποίησης της υπηρεσίας (Αν πρόκειται για όνομα χώρου, αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα domains μου". Αν πρόκειται για πακέτο φιλοξενίας αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα πακέτα φιλοξενίας μου". Σε αυτές τις περιοχές μπορεί να εξετάσει την επιβεβαίωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας).
 • Σε κάθε περίπτωση είναι υπεύθυνος να ελέγξει την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας του
Συντήρηση και υποστήριξη συστημάτων ηλεκτρονικής επικοινωνίας και προβολής γραφείου
Ο Πελάτης δηλώνει υπεύθυνα ότι:
 • Tα στοιχεία που δηλώνει είναι αληθινά και δεν παραβιάζει εν γνώση του δικαιώματα τρίτων στο αιτούμενο όνομα χώρου
 • Eπιθυμεί να γίνει η απαιτούμενη ενέργεια σύμφωνα με τα υποβαλλόμενα στην παρούσα αίτηση
 • Σε περίπτωση νομικού προσώπου,  ο δηλών δεσμεύει το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο.
 • Γνωρίζει ότι σε ορισμένες υπηρεσίες (πχ καταχώρηση ονόματος χώρου), θα λάβει εκτός του email της παραγγελίας και επί πλέον emails που επιβεβαιώνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
 • Γνωρίζει για ορισμένες υπηρεσίες τον τρόπο επιβεβαίωσης της ενεργοποίησης της υπηρεσίας (Αν πρόκειται για όνομα χώρου, αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα domains μου". Αν πρόκειται για πακέτο φιλοξενίας αυτό θα βρίσκεται στην "Περιοχή πελατών" > "Τα πακέτα φιλοξενίας μου". Σε αυτές τις περιοχές μπορεί να εξετάσει την επιβεβαίωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας)
 • Σε κάθε περίπτωση είναι υπεύθυνος να ελέγξει την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας του
 • Γνωρίζει ότι οι υπηρεσίες φιλοξενίας, διαχείρισης, συντήρησης και υποστήριξης αφορούν την απρόσκοπτη λειτουργία της εφαρμογής αρχείου πολιτών ως έχει, την απρόσκοπτη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου ως έχει, την απρόσκοπτη λειτουργία της σύνδεσης της εφαρμογής αρχείου πολιτών με το τηλεφωνικό κέντρο ως έχει και την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας https://www.savvas-anastasiadis.gr/ ως έχει.
 • Γνωρίζει ότι οποιαδήποτε άλλη απασχόληση τεχνικών, η οποία δεν αφορά τις παραπάνω υπηρεσίες, θα χρεώνεται με το ποσό των 60,00 ΕΥΡΩ χωρίς ΦΠΑ για την πρώτη ώρα απασχόλησης και με 20,00 ΕΥΡΏ χωρίς ΦΠΑ για την κάθε επόμενη συνεχόμενη ώρα απασχόλησης. Ελάχιστος χρόνος απασχόλησης θεωρείται η μία ώρα.
Καταχώρηση, ανανέωση, αλλαγή καταχωρητή ονομάτων χώρουgr, ελ, eu, com, net, org, biz, de, co, tel, ru, es, uk, com.gr, gr.com, net.gr, org.gr, edu.gr, gov.gr, co.uk, eu.com, me.uk, info, no.com, de.com, org.uk, gb.com, uk.com, name, qc.com, ru.com, cc, nl, tv, kr.com, sx, us.com, bz, ae.org, mobi, asia, us, br.com, cn, me, gb.net, ws, in, mn, hu.com, pro, jpn.com, sa.com, pw, se.com, se.net, xxx, uk.net, uy.com, za.com, cn.com. Διαχειριστικό σύστημα ονομάτων χώρου. Πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων linux, Πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων windows, Πακέτα φιλοξενίας reseller linux, Πακέτα φιλοξενίας reseller windows, Linux servers, Windows servers. Διαχειριστικό σύστημα πακέτων φιλοξενίας. Πιστοποιητικά ασφαλείας SSL.
Copyright © 2004-2024 Go|Digital. All Rights Reserved.